Entren en funcionament les càmeres de videovigilància de La Fosca i Mas Pareras

Palamós

Data: 12/12/2018

Intervenen: José Luís Sancho, cap Policia Local de Palamós; Lluís Puig, Alcalde de Palamós

La Policia Local de Palamós ja té en funcionament les càmeres de videovigilància de Mas Pareras i de la Fosca.

Són un total de vuit aparells que els agents poden controlar remotament des de la comissaria de Policia. N'hi ha de dos tipus. Unes que enregistren imatges per visualitzar posteriorment en cas que hi hagi hagut algun succés; i unes altres que llegeixen i enregistren matrícules a temps real. Aquestes darreres càmeres funcionen amb un 'softwere' que avisa als agents en cas que es detecti algun vehicle sospitós de la base de dades pròpia o d'altres cossos policials; i també va creant una base de dades pròpia.

En concret les càmeres s'han ubicat, a la Fosca,  a les confluències de la Ronda Est i la carretera de la Fosca, a la cruïlla del camí vell de la Fosca i el carrer Cap de Planes, i a la intersercció entre l'avinguda d'Àngel Guimerà i la carretera de Sant Esteve. A Mas Pareras s'han ubicat a l'inici del carrer Patró Martí Badia.

El cost d'instal·lació d'aquestes vuit càmeres i dels sistemes associats necessaris per al seu funcionament, ha estat de 44.629,25 euros. La intenció és estrendre-les a altres punts de la ciutat, com el Barri Vell,  un cop s'hagi comprovat que funcionen correctament

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat