L'Ajuntament de Calonge informa que hi ha un possible cas de COVID-19 al municipi

Calonge i Sant Antoni

Data: 16/03/2020

L'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni confirma que hi ha un possible cas de coronavirus al municipi però que aquest no està confirmat. Una persona de l'Ajuntament presenta símptomes que coincideixen amb els que provoca el COVID-19, però el cas encara no està diagnosticat. L'Ajuntament ha pres totes les mesures necessàries per evitar el contagi i propagació del COVID-19.

L'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni segueix garantint els serveis mínims a la ciutadania, i manté l'atenció ciutadana per telèfon, mail i a través de la seu electrònica. Per aturar la propagació del COVID-19 l'Ajuntament ha organitzat un sistema de treball a distància, per evitar evitar el contacte entre persones i a l'hora garantir els serveis mínims. L’alcalde i l’equip de govern de l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha decidit prendre les mesures següents:

Tot el personal de l’Ajuntament es queda a casa, de manera que tots els espais municipals estaran tancats al públic i al personal, excepte als treballadors que facin  la cobertura de serveis mínims.Els serveis mínims municipals que es garanteixen són:

- Policia Local: atenció telefònica i patrulla

- Serveis Econòmics per garantir el pagament a proveïdors.

- Servei de recollida d'escombraries i neteja viària

- Neteja dels edificis en ús

- Oficina d'Atenció Ciutadana: atenció telefònica, per mail i seu electrònica.

- Equips de treball i teletreball de Serveis Socials, així com Servei d'Atenció Domiciliària amb mesures de protecció

- Servei d'informàtica per garantir el treball virtual de la resta del personal.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat