Concentració contra el racisme a Santa Cristina d'Aro

Santa Cristina d'Aro

Data: 11/06/2020

INTERVÉ: Imma Martí, Regidora d'igualtat de Santa Cristina // Bintou Dadou, membre de l'associació de joves de Santa Cristina d'Aro

Santa Cristina es suma a la onada de manifestacions contra el racisme que ha arrancat després de l'assesinat de George Floyd en mans d'un policia als E.E.U.U

Aquest dimecres 10 de juny a les 20h es van concentrar davant de l'edifici de l'Ajuntament per reivindicar les injustícies del racisme que encara estàn presents a la nostre societat. 

Des de l'Ajuntament, l'Àrea d'igualtat conjuntament amb l'associació de Dones i l'associació juvenil cristinenca recorden la importància de la bona convivència i la igualtat d'oportunitats entre tots i a tots els nivells. 

Desenes de persones de diferents edats i orígens es van unir amb pancartes que cridaven veritats com "no sóc racista però..."  i des de l'associació de joves van representar una performance on denunciaven situacions racistes amb les que encara s'han d''afrontar en el seu dia a dia. 

Tot l'acte es va portar a terme de forma cívica i respectant les mesures de seguretat recomenades pel departament de salut.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat