La Vall d'Aro celebra la 6a Caminada per la igualtat

Després del 8 de març, els municipis continuen reivindicant la igualtat entre homes i dones. Santa Cristina d'Aro, Castell-Platja d'Aro i S'Agaró i Sant Feliu de Guíxols han organitzat la sisena Caminada per la Igualtat. Una jornada festiva que vol ser una mostra més de la lluita contra el sistema patriarcal.

Els municipis de la Vall d'Aro continuen reivindicant el dia de la dona. 400 persones han participat en la 6a Caminada per la igualtat que ha començat a Santa Cristina d'Aro i han passat per Castell d'Aro fins a arribar als Jardins Juli Garreta de Sant Feliu de Guíxols. Una marxa que cada any augmenta el nombre de participants, demostrant que la societat reivindica la igualtat entre homes i dones.

La Caminada per la igualtat tanca l'agenda d'actes que els tres municipis han organitzat pel dia de la dona. L'activitat també demostra el treball conjunt de les àrees d'igualtat de cada localitat a l'hora d'organitzar diferents esdeveniments. De fet, aquest treball es pot veure en les diferents escoles i instituts on aquesta reivindicació s'ha de fer cada dia.

La marxa vol ser un altaveu més per reivindicar les mateixes oportunitats pels homes i les dones. És per això que qualsevol acte suma a la causa.

La jornada ha comptat amb la participació del grup "Trenquem desigualtats" que, a través de l'humor, han llançat missatges reivindicatius.

L'alta participació ha demostrat la voluntat de la ciutadania per aconseguir la igualtat entre homes i dones en un ambient festiu i reivindicatiu.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat