Palamós posa en marxa una programació d'activitats online

Palamós posa en marxa una programació d'activitats online
Palamós

Data: 20/03/2020

L'Àrea de Joventut de l'Ajuntament de Palamós ha creat el projecte, “Punt Jove ON-line!”, mitjançant el qual s'ofereixen als joves del municipi alternatives d’oci, cultura, salut i formació en un format digital. La programació d'aquestes activitats serà de dilluns a divendres amb propostes diferents per a cada dia. 

Aquestes activitats es duran a terme a través dels canals oficials de l'àrea de Joventut, d’Instagram, facebook, Youtube, twitter, i el web PalamósJove.Cat, així com l’App de l’Ajuntament de Palamós

D'aquesta manera els dilluns s'anunciaran totes les ofertes de teatre que durant la setmana es programen en streaming i de forma gratuïta. Tots els dimarts a les 17:30 h es publicaran les coreografies de la professora de Dansa Inclusiva, de manera que qui vulgui pugui practicar-les i enviar els seus vídeos amb el hasthag #joballoambpotsacasa, que després es compartiran. 

Els dimecres seran destinats a compartir els cursos per a gestionar el benestar emocional dels joves. Cada dijous tindrà lloc el taller d’AcroYoga que habitualment realitza Clàudia Àrias, a les dependències del Punt Jove, i que ara es durà a terme en mode online. 

Els divendres serà el torn per als berenars saludables, publicant les receptes i deixant que durant la setmana els participants enviïn les fotos de com els ha quedat. 

A més a més, se seguirà oferint el suport als treballs de recerca pels alumnes de batxillerat amb vídeos tutorials que s'elaboraran i es penjaran al canal de youtube de Joventut, oferint als alumnes una bústia de dubtes i suggeriments. 

Per altra banda l'àrea municipal d'Esports també ha preparat diverses rutines de gimnàstica i entrenaments que es difonen mitjançant les xarxes socials municipals, amb l'objectiu de fomentar l'activitat física a casa i per a tota la família durant aquests dies de confinament. 

Les propostes esportives s'han dividit en tres àmbits. Per als més petits de casa els "Reptes motrius", amb més d'una vintena d'exercicis que es poden fer de manera conjunta amb els pares o la resta de la família. Per als adults i gent activa, les "Rutines d’entrenament", on mitjançant les imatges i els textos que s'han elaborat es poden seguir amb molta facilitat els exercicis proposats. Aquesta proposta es completa amb l'activitat física "Gimnàstica suau" pensada per a les persones de la tercera edat. En aquest cas es poden escollir tres rutines que l'usuari pot anar alternant durant la setmana.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat