Gran èxit de la primera Gala Benèfica de Palamós

Palamós

Data: 04/12/2017

Palamós va acollir la primera Gala Benèfica a favor de la Fundació Josep Carreras i l'Associació Afanoc per recaptar fons contra le leucèmia. El que havia de ser una desfilada de moda va acabar convertint-se en una tarda plena de propostes a la Nau dels 50 metres.

Tot va començar quan la Cristina va prometre que si la seva neboda Iria es curava de la leucèmia que patia organitzaria algun tipus d'acte benèfic. Amb només set anys, cinc després de ser diagnosticada de càncer, els doctors van confirmar que ja l'havia superat. En aquest punt la Cristina va voler coordinar una desfilada de la seva botiga de roba Verde Limón, però tot de comerços i entitats s'hi van anar afegint i al final hi va haver més de quatre hores d'actes que van reunir centenars de persones.

Amb un donatiu d'entrada de 5 euros tots els diners es van repartir entre la Fundació Josep Carreras contra la leucèmia i La Casa dels Xuklis d'Afanoc. La casa dels Xuklis és una residència que acull nens i adolescents amb càncer mentre estan en tractament als hospitals oncològics de la província de Barcelona. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat