El Nomad Festival fa parada al Castell de Calonge

El Castell de Calonge va ser la seu del festival itinerant Nomad Festival. Durant tres dies, els jardins i el pati d'armes van acollir els diferents foodtrucks, el mercat i els espectacles on la gent va poder gaudir d'activitats durant tota la tarda i nit. També hi va haver concerts i un espai de jocs per complementar la programació del festival.

El Nomad Festival va arribar aquest cap de setmana al Castell de Calonge. Durant els tres dies que el festival va estar al municipi, als jardins del castell la gent va poder passejar entre botigues i foodtrucks, a banda de la programació de diferents concerts i espectacles itinerants organitzats durant cada tarda. Un festival que està pensat perquè tothom qui hi vagi pugui trobar el seu atractiu particular

L'altre gran objectiu del Nomad és potenciar artistes emergents locals, a banda de potenciar diferents estils de música. El pop-rock de Maria Jacobs, el tribut al rock català dels noranta amb Ruc'N'Roll i la música en acústic de Pau Morales van ser els tres concerts del festival. També van tenir forta rebuda els espectacles infantils de mitja tarda, que aconseguien fer ballar a petits i grans. Una programació que aconsegueix que durant tot l'horari d'obertura hi hagi acció.

Tot i la calor, des de l'organització es van mostrar satisfets de la rebuda del públic des del primer dia, mantenint les bones expectatives durant tot el cap de setmana.

El Nomad va néixer l'any 2016 i suposa un festival diferent, convertint-se en un esdeveniment itinerant per acostar-se a les diferents localitats, de la mateixa manera que potencien el seu entorn.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat