Preinscripcions obertes pel nou curs a l'Aula d'Adults de Platja d'Aro

Preinscripcions obertes pel nou curs a l'Aula d'Adults de Platja d'Aro
INTERVÉ: Mònica Rios, regidora de Dinamització Comunitària

Ja estan en marxa les matrícules per formar-se a l'Aula d'Adults de Platja d'Aro que el proper 15 d'octubre comença el nou curs. S'oferta formació bàsica i instrumental per les persones estrangeres que viuen al municipi i que no estan alfabetitzades en una llengua llatina i diferents cursos de català i de castellà.

Des de la setmana passada que va començar el període de preinscripcions el centre cívic Vicenç Bou és un formigueig de gent cercant informació de cursos, fent proves de nivell i matriculant-se. L'Aula d'Adults va tenir el curs passat més de 200 alumnes, una dada que esperen repetir aquest curs.

Entre les novetats per aquest curs hi ha un taller d'escriptura creativa en català i l'ampliació de l'oferta dels cursos d'espanyol com a llengua estrangera.

El municipi ja fa anys que ofereix el servei d'Aula d'Adults però s'està treballant i avançant per oficialitzar aquests estudis. Si la Generalitat concedeix la Certificació Oficial de Centre de Formació per Adults els estudis seran reconeguts. Entre els requisits hi ha un canvi d'espai per tal que l'Aula d'Adults tingui instal·lacions pròpies i no les hagi de compartir amb l'activitat del centre cívic.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat