El Vívid celebrarà la 7a edició amb una seixantena de propostes presencials i telemàtiques

Baix Empordà

Data: 11/03/2021

Després d'un any d'aturada en què es va haver de suspendre per l'emergència sanitària del coronavirus, aquest mes d'abril del 2021 torna el Vívid, el Festival del Vi de l'Empordà, que celebrarà enguany la seva setena edició amb un programa que inclou una seixantena d'activitats a la Costa Brava, tant en format presencial com en format virtual.

Així doncs, l'Empordà viurà un mes sencer d'activitats enoturístiques emmarcades en el festival Vívid, que tindrà lloc, concretament, del 2 d'abril a l'1 de maig.

La programació presencial compleix amb els protocols de seguretat sanitària i oferirà activitats de petit format i a l'aire lliure com els esmorzars entre vinyes amb xefs de la Cuina de l'Empordanet, estades bombolla amb allotjament i activitats, propostes d'enoturisme actiu amb rutes a peu o en bicicleta entre vinyes i espais naturals, i els tastos i maridatges inèdits.

Per altra banda, s'han organitzat una desena d'activitats a distància com tallers virtuals per aprendre a fer vermut o vinagre, visites guiades virtuals a espais patrimonials vinculats al vi o un tast de vins en llenguatge de signes.

Dintre de les novetats també hi ha la creació del 'Vívid insòlit', un mapatge immersiu i interactiu per viure i gaudir de l'essència de l'enoturisme a l'Empordà. Aquest visitarà diverses ciutats catalanes en els pròxims mesos. Des d'aquest dijous 11 de març fins al diumenge 14, es podrà visitar a Barcelona.

El festival és impulsat pel Patronat de Turisme Costa Brava-Girona de la Diputació de Girona, compta amb el suport i la participació del Consell Regulador de la DO Empordà, cellers de la DO Empordà, ajuntaments i empreses turístiques del territori, així com el centenar de membres que integren el club de màrqueting de la Ruta del Vi DO Empordà. 

En les seves sis primeres edicions, s'ha convertit en un dels esdeveniments enoturístics més importants que es duen a terme anualment a Catalunya.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat