El Club Cannàbic denunciarà Motas per prevaricació

Intervenen: Ramon Ballesta i Roberto Spinelli, Associació Cannàbica Maria y Juana

L'Associació Maria y Juana de Sant Feliu de Guíxols presentarà una denúncia contra Carles Motas per prevaricació davant el decret d'alcaldia que clausurava l'activitat d'aquest club cannàbic. L'entitat entén que el batlle impedeix l'activitat d'una associació aprovada pel Ministeri de l'Interior Espanyol per motius electoralistes.

Aquesta entitat cannàbica, ubicada al carrer Barceloneta, va ser clausurada el passat mes de gener per un decret d'alcaldia que argumentava que el local no disposava de la llicència pertinent. El decret va arribar després de les queixes del veí de dalt que denunciava que es colava fum a casa seva.

L'associació assegura per una banda que porta anys demanant una regulació municipal que englobi les seves activitats i per altra banda al·lega que en el moment del decret d'alcaldia estava tramitant les obres per solucionar les mancances del local. Un projecte que no es pot dur endavant perquè al decretar-se la moratòria no es pot tramitar cap llicència.

Davant d'aquesta situació, que ha comportat el cessament de les activitats del local i el tall dels seus subministraments bàsics, l'entitat va iniciar una recollida de signatures en contra la decisió d'alcaldia i ara està preparant una denúncia dirigida contra el batlle.

Maria y Juana acusa TPSF de no tenir llicència pel local electoral

En paral·lel a aquesta qüestió, des de l'Associació han entrat una instància a l'Ajuntament en la que demanen que se'ls comuniqui per escrit si el local electoral que TPSF té al carrer Almeria disposa de llicència i que en cas contrari, s'obri expedient a la formació política instant-los a regular l'activitat

L'alcalde de la ciutat i líder del partit denunciat, Carles Motas, ha declinat, de moment, fer comentaris al respecte.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat