Ioga a les platges de Sant Feliu per començar el dia amb energia

Sant Feliu aposta per dur a terme activitats de ioga a la platja. Aquesta activitat es basa a impartir classes de ioga gratuïtes, guiades per un tutor certificat davant la platja per tal de començar el dia de la millor manera possible, és a dir, començar el dia relaxat, mirant el mar, respirant aire fresc i estirant els ossos perquè és una bona manera per preparar-nos per afrontar totes les tasques que hem de fer durant el dia.

L'horari d'aquesta activitat es planteja els dimarts i dijous a la Platja de Sant Feliu de Guíxols i els diumenges a la platja de Sant Pol. Tot això s'ha fet possible gràcies a l'aportació de l'Ajuntament de Sant Feliu.

A més, es tracta d'una activitat que no té pèrdua, és a dir, es realitza a la platja, per tant, es disposa d'un lloc adequat per poder ajuntar-se molta gent, ja que és un espai molt gran i a l'aire lliure. Això, a causa de les circumstàncies de seguretat per a la covid19 que estem patint en aquests moments, és indispensable. 

Segons Francesc Quílez, de l'Espai Ganesha, el ioga convida a tothom que hi vulgui participar, tant persones que no saben, com les que no tenen pràctica i a tots els que hi vulguin participar, ja que es tracta d'una activitat per gaudir-la i no per patir-la. Es tracta de gaudir l'estiu a l'aire lliure, ja que ara hi ha la possibilitat d'anar a la platja a hores molt aviat del matí i no rebre tota la calor de l'estiu, tot això es fa a l'hora que ens anem preparant per afrontar el dia. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat