Isidre Ribera i Bech rep la Medalla d'Or de Sant Feliu de Guíxols

INTERVENEN: Isidre Ribera i Bech; Carles Motas, alcalde de Sant Feliu de Guíxols

Isidre Ribera i Bech ja té la seva Medalla d'Or de Sant Feliu de Guíxols. Aquesta és una consideració per la seva llarga trajectòria d'implicació, participació i voluntariat vinculada a un gran nombre d'associacions i entitats de la ciutat. De la mateixa manera també és un reconeixement per la bona predisposició que sempre ha mostrat en benefici al municipi i atès a la seva contribució per recuperar i preservar el patrimoni històric i la memòria de la ciutat.

Des de l'any 59 ha treballat sempre per la ciutat amb diferents associacions, sent, per exemple, els qui van iniciar la restauració de l'Ermita de Sant Elm.

El Ple Municipal va acordar per unanimitat atorgar la Medalla d’Or de Sant Feliu a Isidre Ribera i Bech. L'acte institucional, obert a tothom, es va celebrar a la Sala de Plens de l'Ajuntament amb la presència de les autoritats i de veïns del municipi.

En un acte molt emotiu, l'alcalde va repassar la trajectòria de Ribera i la seva participació en moltes entitats i associacions de Sant Feliu, des d'àmbits educatius, culturals, esportius, socials o de recuperació de la memòria de la història de la ciutat.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat