Palamós acull un torneig de vòlei platja a favor de Tirita Clown

Palamós

Data: 07/09/2022

La platja Gran de Palamós acull un torneig de vòlei a favor de Tirita Clown. L’activitat es durà a terme el proper dissabte 10 de setembre a partir de les 9 h del matí. Les persones o els equips que hi vulguin participar en aquesta iniciativa solidària, es poden inscriure al web: voleijam.com.

Dissabte vinent, 10 de setembre, la platja Gran de Palamós serà l’escenari d’un torneig de vòlei amb objectius benèfics. Es tracta d’una iniciativa esportiva oberta a la participació de tothom, que permetrà recollir fons econòmics que es destinaran íntegrament a l’Associació Tirita Clown. 

Aquesta entitat sense ànim de lucre basa la seva feina en un projecte que utilitzant com a referent el joc i l’humor, permet la humanització dels processos hospitalaris i la prevalença de la persona per sobre de la malaltia. Tirita Clown van iniciar la seva col·laboració amb l'Hospital de Palamós ja fa 6 anys i ajuda a millorar el benestar i la salut dels pacients ingressats i les seves famílies. 

El torneig de vòlei platja de dissabte és organitzat per l’entitat Vòlei JAM i s’iniciarà a les 9 h del matí. Aquesta competició es basa en la modalitat de joc 4x4 i amb un sistema de fases eliminatòries. Es tracta d’una proposta esportiva que permet una participació molt dinàmica a tots els jugadors i jugadores, des d’un nivell baix a un més avançat, aconseguint una experiència única i divertida.

Les persones o els equips que hi vulguin participar es poden inscriure al web: voleijam.com, i el preu per participant és de 20 euros.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat