El Teatre La Gorga de Palamós s'omple de solidaritat per la Tamara Carrasco

Palamós

Data: 12/01/2019

El Teatre la Gorga de Palamós s'omple de solidaritat per la Tamara Carrasco amb el que ha estat el primer acte transversal al Baix Empordà de la campanya 'Aquí i ara solidaritat amb la Tamara'. L'acte ha comptat amb gairebé 250 assistents.

La campanya, organitzada per L'ANC Guíxols juntament amb l'ANC Palamós, el CDR Gavarres Mar, el CDR Guíxols, el CDR Palafrugell i Òmnium Baix Empordà, té com a principal objectiu donar suport i recaptar fons per la causa judicial que té oberta Tamara Carrasco, l'activista del CDR acusada de desordres públics per la seva participació en mobilitzacions al carrer a la qual l'Audiència Nacional prohibeix sortir del seu municipi de residència, Viladecans.

Fa unes setmanes l'Audiència espanyola va decidir enviar als jutjats catalans la causa contra Tamara Carrasco i Adrià Carrasco per un delicte de desordres públics i va descartar el delicte de terrorisme. Arran d'un informe de la Guàrdia Civil, el magistrat Diego De Egea va dir que només se'ls pot atribuir desordres públics i que els CDR no estan considerats per ara grup terrorista.

L'esdeveniment, presentat per l'escriptor Antoni Strubell i Trueta, ha acollit l'actuació solidària d'Ovidi4 amb un espectacle anomenat CUIDEM-LA, la lectura d'un manifest conjunt de les entitats convocants i un vídeo de la Tamara. 

Tot i que l’entrada era gratuïta, hi va haver taquilla inversa, és a dir, en cada seient s'hi trobava un sobre per dipositar en ell la quantitat amb la que cadascú volgués i pogués ajudar a la Tamara. 

La campanya 'Aquí i ara solidaritat amb la Tamara' finalitzarà el 21 de gener i la quantitat total recaptada serà lliurada en persona a Tamara Carrasco un cop passada aquesta data.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat