Calonge acull el debat "Per una Catalunya sense discriminació"

Intervenen: Eulàlia Puig, Presidenta de l'Associació d'Empresàries i Directives de l'Empordà; Ana María Surra Spadea, Senadora d'ERC; Jordi Soler, Alcalde de Calonge i Sant Antoni

Menjar preparat i debat sobre la discriminació, així ha arrencat la segona edició dels esmorzars/debat de l'Empordà es Mou, una proposta de l'Associació d'Empresàries i Directives de l'Empordà que tenen l'objectiu de parlar sobre el present i el futur social, econòmic i cultural del territori. La primera trobada s'ha fet aquest divendres i ha tingut èxit d'assistència.
 
La xerrada havia d'anar a càrrec de la diputada Najat Driourech, però per qëstions laborals finalment no hi ha pogut assistir. En el seu lloc l'ha substituït la senadora uruguaiana Ana María Surra. En aquest primer debat s'ha parlat sobre la Llei d'Igualtat de Tracte i No Discriminació que es va aprovar el passat mes de desembre al Parlament de Catalunya.
 
Des de l'Ajuntament estan molt satisfets de l'èxit d'aquests debats i volen seguir apostant-hi de cara a futures edicions.
 
Els propers debats se celebraran els dies 16, 23 i 30 de juliol, i es dedicaran a parlar sobre l'empresa familiar i a la salut després de la covid-19.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat