La Fàbrica de Joguines de Palafrugell ha obtingut més de 4.000 visitants

Palafrugell

Data: 25/01/2023

El balanç d’aquesta activitat, única a les comarques gironines, ha estat molt positiu en el primer any que s’organitzava a Palafrugell.

Més de 4.000 persones van visitar la Fàbrica de Joguines dels Reis d’Orient a Palafrugell durant el 5 dies que va estar oberta als visitants, a l’espai de La Bòbila. Amb aquestes xifres, des de l’organització es fa un balanç molt positiu d’aquesta activitat que s’organitzava per primera vegada al municipi.
 
Pel que fa als visitants, cal destacar que aproximadament un 40% del públic era local provinent del mateix municipi, mentre que l'altre 60% es va desplaçar des d’altres zones de la comarca i de la província de Girona per tal d’accedir a l’espai de la Fàbrica.

 I és que la Fàbrica de Joguines ha estat una activitat programada a la població que era única a les comarques gironines, i suposa una novetat carregada de creativitat dins les activitats nadalenques que s’oferien al públic familiar a Palafrugell.

 La Fàbrica de Joguines ha recreat un espai màgic situat a la nau de La Bòbila, on a través d’un recorregut-espectacle pel món dels “surets” es podia veure com aquests treballaven per tenir a punt tots els regals que els nens i nenes demanaven als Reis d’Orient.

 Al final del recorregut-espectacle, i al mateix recinte, es va poder fer el fanalet per portar el dia de la Cavalcada.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat