El CN Sant Feliu celebra 60 anys amb deures damunt la taula

Intervenen: Albert Rosés, President CN Sant Feliu; Carles Motas, Alcalde de Sant Feliu de Guíxols; Isidre Gavín, Secretari General d'Infraestructures; Melcior Soler, vicepresident CN Sant Feliu

60 anys de CN Sant Feliu amb projectes damunt la taula i feina tant per la Junta com per les administracions. Aquest dijous durant el sopar de celebració de l'aniversari es van verbalitzar aquests deures davant els socis i representants de l'Ajuntament i la Generalitat.

Unes 230 persones van participar en un sopar al Restaurant Nomo Nàutic en què es van entregar insígnies d'or i plata a tres expresidents i socis històrics.

Una copa de cava i un grup de jazz van donar la benvinguda a la massa social del club abans de pujar a sopar i escoltar els parlaments. Més enllà de l'alegria i la  felicitació per sis dècades d'entitat el president del Club Albert Rosés es va autoimposar deures i també en va posar. Un d'ells és la renovació de la concessió del club que expira el 2023 i l'altra portar més socis joves a l'entitat.

Les inversions de ports

L'Alcalde de la ciutat, Carles Motas, va complimentar els representants de Ports de la Generalitat però va recordar el gran objectiu de ciutat compartit també pel CN Sant Feliu. Acostar les instal·lacions a la ciutat.

El representant de la Generalitat, Isidre Gavín va recordar que Catalunya és un país nàutic i va agafar el guant dels deures que s'endú de Sant Feliu de Guíxols.

El sopar és l'acte social central de l'aniversari del CN Sant Feliu però no l'únic element . També hi haurà la regata de creuers més antiga de Catalunya amb una copa especial i s'ha editat un llibre amb anècdotes i dades històriques del Club.

La vetllada va ser presentada pels periodistes ganxons, Joana Valent, de TV Costa Brava i Xavier Solà, de Catalunya Ràdio i en el seu transcurs es va fer entrega d'un xec de 5.000 euros a Proactiva Open Arms.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat