La pista de gel de Platja d'Aro creix i canvia d'ubicació

Intervé: Vanessa Gómez, responsable de la pista de gel 

La pista de gel de Platja d'Aro repeteix com una de les propostes estrella del Nadal al municipi i ho fa amb una aposta encara més ambiciosa. Es trasllada des de dins del PP's Park fins a la plaça dels Estanys per acostar-se al nucli comercial platjarenc en una carpa de 25 metres per 15 que donarà més espai tant als patinadors i patinadores com als familiars que els acompanyen. 

L'objectiu és que la pista esdevingui una proposta lúdico-familiar més del programa d'activitats nadalenques de Platja d'Aro. És per això que la inauguració, prevista per aquest dissabte, es farà coincidir amb l'encesa de la il·luminació de Nadal al municipi. 

Enguany s'espera repetir els milers de visitants que es van registrar l'any passat. Si ve compten tenir gent d'arreu de Catalunya, l'aposta de la instal·lació és cuidar la gent del municipi així com les seves entitats, escoles i associacions. 

Fins el 20 de desembre, la pista estarà oberta de divendres a diumenge i a partir de llavors, coincidint amb les vacances escolars, obrirà diàriament fins el 6 de gener. Els dies laborables obrirà de quatre de la tarda a dos quarts de deu de la nit i els dies de festa, de les 11 del matí a dos quarts de deu de la nit. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat