El vicepresident català Pere Aragonès estrena la temporada de casals d'estiu a Torroella

Arrenquen els casals i activitats d'estiu i a Torroella de Montgrí ho han fet amb la visita del vicepresident de la Generalitat, Pere Aragonès. La comitiva ha pogut veure en primera persona exemples clars de la nova normalitat: pupitres i espais per al material personal delimitats, o grups de treball que no es mesclen entre ells i en els que els integrants mantenen les distàncies. 

En un any especial com cap altre els casals han estat per a molts nens, nenes i joves de Catalunya el primer punt de contacte amb l'activitat educativa. Aquest 2020, més que mai, casals, colònies o camps de treball són llocs elementals d'aprenentatge i socialització. Per això el govern català ha tirat endavant un pla d'onze milions d'euros perquè tothom pugui tenir l'oportunitat d'accedir a les inscripcions i perquè, un cop dins, l'activitat es dugui a terme de forma segura. 

En el cas de la visita d'Aragonès al Convent dels Agustins de Torroella, el vicepresident català s'ha trobat amb un espai on hi convivien al mateix temps un casal d'infants i una formació de joves per al curs de premonitor de lleure. Torroella de Montgrí compta enguany amb una oferta de prop d'una vintena d'activitats d'estiu, totes elles amb el suport de l'ajuntament local, malgrat que ha descartat organitzar un propi casal municipal. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat