El casal d’estiu de Santa Cristina, del 6 de juliol al 10 de setembre

El casal d’estiu de Santa Cristina, del 6 de juliol al 10 de setembre
Santa Cristina d'Aro

Data: 03/06/2020

l casal d’estiu 2020 de Santa Cristina d’Aro, que organitza l’àrea d’Esports, es farà entre el 6 de juliol i el 10 de setembre. La iniciativa de lleure municipal, a causa de la pandèmia del coronavirus Covid-19, presenta novetats per poder adequar-se a les mesures de protocol d’higiene i seguretat, com poden ser l’emplaçament, en tres llocs (pavelló, camp de futbol i escola Pedralta) en comptes de concentrar-lo tot a la zona esportiva; l’horari, només de 9 a 14 hores; sense servei de bon dia ni de menjador, o el fet de prioritzar activitats a l’aire lliure. En aquests moments, l’Ajuntament cristinenc ja està tramitant el procés administratiu de licitació de l’empresa que s’encarregarà del servei. Les inscripcions  s’iniciaran  aquest proper divendres 5 de juny, a les 9 del matí, i fins al divendres 12 de juny, a les 15 hores.

Per poder mantenir l’estabilitat dels grups de convivència, arran dels nous protocols generats per la pandèmia sanitària, el període d’inscripció serà, com a mínim, de 2 setmanes. “Cada grup de convivència estarà integrat per deu infants, i sempre, en cada grup, hi haurà el mateix monitor” ha explicat la regidora d’Esports Anna Buxó, que ha afegit que a més, per cada 30 nens “hi haurà una persona de seguiment, tant de la prevenció com de la higiene”.

Així hi haurà els períodes del 6 al 17 de juliol, amb 150 places; del 20 al 31 de juliol, amb 150 places; del 3 al 14 d’agost, amb 90 places, del 17 al 28 d’agost, amb 90 places, i del 31 d’agost al 10 de setembre, amb 40 places. En totes les quinzenes hi haurà places per a infants amb necessitats educatives especials: 6 al juliol, 4 a l’agost i 2 al setembre. El cost del casal variarà segons les quinzenes i les característiques familiars: empadronats, germans o famílies nombroses o monoparentals. A més, hi haurà ajuts municipals.

De cares a accedir al casal d’estiu, tindran prioritat les famílies empadronades al municipi. I si hi ha més demanda que oferta, es farà un sorteig per adjudicar un número de tall. Es preveu poder fer pública la llista a mitjans d’aquest mes de juny. A partir d’aquí, les famílies tindran fins a Sant Joan per entregar la documentació i fer el pagament. A finals de mes, a més, es preveu, amb totes les famílies, fer una reunió virtual amb la direcció del casal.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat