BeOut aconsegueix la distinció internacional de local d'oci segur

Intervé: Joaquim Boadas,secretari general de International Nightlife Association
Imatges: Discoteca BeOut


BeOut ja pot dir oficialment que és un local d'oci nocturn segur internacionalment.

La discoteca de Platja d'Aro, especialitzada en públic menor d'edat, ha rebut el distintiu International Nightlife Safety Certified (INSC) atorgat per l'Associació d'Oci Nocturn. Amb aquest reconeixement es converteix en la primera discoteca per menors d'edat del món en obtenir la distinció.

Per aconseguir-lo, BeOut s'ha sotmès a una auditoria que ha obligat a posar en funció diverses mesures de seguretat. Algunes d'aquestes implantacions són un protocol per evitar l'assetjament i l'abús sexual, posar en marxa dos reanimadors cardíacs i un alcoholímetre pels majors d'edat entre d'altres
Una millora afegida per part del local ha estat posar en funcionament agents de seguretat a la zona, autoritzats pels Mossos d'Esquadra i la Policia Local i que tenen com a funció vigilar que no hi hagi baralles al sortir i evitar possibles molèsties als veïns.

Des de la FECASARM, federació catalana d’oci nocturn, volen que el distintiu s’estengui al màxim per aportar tranquil·litat a tots els usuaris.

Amb la distinció aconseguida per BeOut i la que ja tenia la discoteca Papillon, el municipi ja té dos locals amb aquest reconeixement que si es sumem a la discoteca St Trop de Lloret de Mar i a 8 més de Barcelona, Catalunya ja suma 11 establiments amb aquest certificat.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat