Augmenten les matriculacions al gimnàs durant el mes de gener

Intervé: Carlos Montemayor, director del CEM La Corxera 

No és cap mite, les inscripcions als gimnasos augmenten durant el gener per cremar els excessos de calories nadalencs. Els complexos esportius certifiquen l'existent voluntat de començar l'any amb el bon propòsit de ser més actiu, fer salut o perdre el pes acumulat durant les festes. De fet, són molts els que incentiven les inscripcions fent ofertes en les matriculacions

Si ens basem en l'experiència hi ha dos tipus de persones, les que aconsegueixen el seu propòsit de fer exercici regularment i les que es queden pel camí. Per intentar que aquest darrer grup sigui el més reduït possible, hi ha gimnasos que aposten per les polítiques d'activació en què escolten les necessitats de l'usuari i li fan un seguiment per acompanyar-lo en el procés. 

Les activitats dirigides també les marquen les modes. Últimament, triomfen les disciplines d'alta intensitat com el crossfit o l'entrenament funcional, però les classes suaus com el ioga o el pilates també tenen el seu públic fidel. 

Malgrat que l'"operació torrons" és un fet, des dels gimnasos reconeixen que poc a poc la mentalitat de les persones va canviant i que cada cop són més els qui tenen l'hàbit de cuidar-se perquè entenen que fer esport és salut. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat