L'Hospital de Palamós inaugura la campanya d'estiu

Palamós

Data: 10/07/2020

Intervé: Anna Ribera, directora assistencial del SSIBE

Després de l'inici d'any més dur mai vist a conseqüència de la COVID, l'Hospital de Palamós es prepara per la campanya d'estiu amb un reforç important al servei d'urgències i al d'atenció primària. Aquests canvis responen a la previsió a l'hora de rebre les urgències típiques de l'estiu més comunes entre la gent de fora. 

Segons els números d'anys anteriors s'espera rebre unes 90.000 persones més durant els mesos de calor. Des del SSIBE demanen als pacients que truquin abans d'anar a l'Hospital per resoldre les incidències de la millor manera possible. 

A més de la campanya d'estiu l'Hospital de Palamós duu a terme obres d'adequació per fer front a un possible rebrot de la COVID amb la sectorització de  tota una planta de l'edifici. D'aquesta manera, els professionals no es barrejarien i no hi hauria només cortines, sinó compartimentació per separar pacients de la COVID. 

De la mateixa manera, a Palamós Gent Gran també s'ha habilitat una planta de clima per fer rehabilitació amb els recursos necessaris pels residents que poguessin estar infectats en un futur. 

L'Hospital de Palamós espera rebre finançament per costejar aquestes obres de CatSalut així com d'aportacions de mecenantge privades. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat