L'Escola de Futbol de Calonge i Sant Antoni dóna les antigues equipacions al Projecte Xevi

L'Escola de Futbol de Calonge i Sant Antoni dóna les antigues equipacions al Projecte Xevi
Calonge i Sant Antoni

Data: 10/01/2020

L'Escola de Futbol de Calonge i Sant Antoni ha fet donació al Projecte Xevi de les antigues samarretes i pantalons. En total s'han donat un centenar d’equipacions de futbol per infants de 6 a 14 anys. La roba que s'ha donat estava en bon estat però l'Escola de Futbol ja no l'utilitzava perquè havia renovat l'equipació de les diferents categories.

Ara aquesta roba d'esport es podrà utilitzar en les accions que desenvolupa el Projecte Xevi a Senegal. L'objectiu és que les equipacions es puguin fer servir en els diversos projectes solidaris que aquesta associació de cooperació desenvolupa principalment a Senegal, projectes en els que l'esport és un factor remarcable. En els diversos projectes solidaris s'utilitza l'esport com una eina a través de la qual els nens i nenes aprenen a relacionar-se, a tolerar la diferència, a treballar en equip, a respectar les normes socials i a esforçar-se amb un objectiu comú. 
 
Projecte Xevi és una associació de cooperació, ajut humanitari i solidaritat amb els països menys desenvolupats, nascuda l’any 2003. Els seus objectius són treballar per pal·liar moltes de les mancances que es detecten en els sectors més desfavorits d'aquests països, com són en l’àmbit de salut, ensenyament escolar, desenvolupament econòmic i d’infraestructures. Projecte Xevi impulsa les seves accions solidàries principalment al Senegal. 
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat