Joves al Punt de l’Institut Ermessenda guanya el premi d’experiències educatives

Palafrugell

Data: 08/05/2023

El Centre Municipal d'Educació Núria Rivas Mascarós de Palafrugell va acollir l'acte de lliurament del VIII premis Josep Pallach d'Educació 2022-2023. El juratva guardonar amb el premi sobre experiències educatives al projecte Joves al Punt, de l'Institut Ermessenda, de Meritxell Dilmé i Carlos Amaya. Pel que fa a la resta de premis van quedar deserts.

L'Auditori del Museu del Suro de Catalunya a Palafrugell, va ser l'escenari que va acollir la tercera edició dels Premis Josep Pallach Empreses per l'educació i el compromís social. Es tracta d'una cerimònia que reconeix el treball d'aquelles empreses catalanes amb responsabilitat social que destinen una part dels seus beneficis a accions educatives.

Des de la Fundació Pallach, continuen treballant per l'educació al territori des de tots els àmbits. És per això que des de la Fundació ofereixen un ampli ventall d'activitats relacionades amb la causa.

L'acte va comptar amb l'actuació de la professora de música i cantant Anna Ferrer, amb la presència dels representants de les empreses premiades i figures institucionals.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat