L'Institut Escola Vila-romà potencia l'esperit olímpic

Palamós

Data: 16/06/2021

La flama ja capitaneja el pati de l'Institut Escola Vila-romà de Sant Joan de Palamós. Durant el transcurs d'aquesta setmana l'alumnat del centre participa en unes jornades centrades en els Jocs Olímpics. Una experiència educativa que, segons l'equip docent, fomenta el companyerisme i alhora motiva els joves a afrontar els últims dies del curs.

A les aules les nenes i els nens han indagat sobre els diferents països. En concret, han dut a terme una tasca de recerca sobre els diversos indrets que representen.

Referent a l'activitat física, l'escola ha habilitat tres seus situades al pati del centre, al pavelló municipal i a la platja gran de Palamós. Seran cinc dies dedicats a l'esport, els quals culminaran el dimarts 22 de juny amb l'acte de clausura

El projecte s'ha plantejat d'acord amb les mesures sanitàries dictades pel PROCICAT. En aquest sentit, no es realitza una activitat esportiva de contacte, ja que s'han de preservar els grups bombolla. També, s'han adaptat les activitats segons els cursos i les capacitats dels seus alumnes.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat