El Banc del Temps de Calonge i Sant Antoni ha rebut 91 ofertes i 45 demandes

Des de 2021, Calonge i Sant Antoni té en marxa el Banc del Temps. Aquest vol ser un espai on els ciutadans puguin gestionar les ofertes i demandes d'altres usuaris on el temps és la unitat de canvi. Actualment, s'hi han preinscrit una seixantena de persones i ja compta amb 91 ofertes. 

El Banc del Temps de Calonge i Sant Antoni continua creixent. La iniciativa de la regidoria de Participació Ciutadana ja compta amb una seixantena d'inscrits que aquest dissabte s'han reunit al Palau Firal per començar-se a conèixer. La iniciativa va començar l'any 2021 i consisteix en intercanvis entre els veïns

L'objectiu principal és fer cohesió de la ciutadania i que la gent pugui participar en diferents activitats. Amb l'obertura de la pàgina web, des de la regidoria han comptabilitzat 91 ofertes i 45 demandes. La sessió d'aquest dissabte ha comptat amb la presència de dos membres d'altres bancs del temps. 

Entre les ofertes, les més demandades són les que tenen relació amb els idiomes. El 22% de les demandes estan vinculades amb la pràctica i coneixença de diferents llengües. Altres ofertes i demandes presents en el Banc del Temps són les que tenen a veure amb l'ús de dispositius mòbils, cuina o classes de repàs.

A banda d'aquestes sessions de dues hores, la ciutadania pot informar-se del Banc del Temps i resoldre els dubtes cada dimarts de les 17h a les 19h al Palau Firal.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat