Ja saps com aprimar-te? ​Els millors consells per perdre pes després de Nadal

Baix Empordà

Data: 07/01/2020

Intervé: Elsa Rueda, Infermera del CAP de Palafrugell

No és estrany guanyar uns quilos després de festes. Amb el cúmul de dinars i sopars amb familiars i amics, passen els reis i ens n'adonem que els torrons se'ns han acumulat al flotador. Després d'aquests dies, són molts els remeis que ens volen garantir la pèrdua de pes miraculosa amb dietes que duren dues setmanes o un mes. Però atenció, perquè segons els experts aquesta no és la manera ideal de perdre pes. Des dels Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà recorden que no hi ha cap dieta miraculosa. 

Així doncs, si no volem guanyar pes hem de mirar-nos més el que ingerim durant les dates nadalenques i no perdre els bons hàbits

Tot i que la tendència al Nadal és la d'agafar quilos, sí que és cert que la gent cada vegada està més conscienciada de fer esport i de menjar bé durant tot l'any. 

Els experts recomanen, sobretot, no estar moltes hores sense menjar. Fer cinc àpats cada dia i promoure el funcionament constant del metabolisme és una de les claus per no tenir gana, ja que després és fàcil fer ingestes més copioses del necessari.  

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat