Els Premis Tom Sharpe prenen un to humorístic

Palafrugell

Data: 26/02/2020

Intervé: Montserrat Verdaguer, presidenta de la Fundació Tom Sharpe

La Fundació Tom Sharpe ha entregat per tercera vegada els premis que porten el nom del literat britànic entre els estudiants palafrugellencs de 4t d'ESO i 1r Batxillerat. Els guanyadors han mostrat un gran nivell d'anglès en unes redaccions que havien d'estar escrites amb un to humorístic. 

El guanyador de l'Institut Baix Empordà de 4t d'ESO ha estat Léonard de Blonay amb la redacció "The Pub", mentre que a l'Institut Frederic Martí Carreras la vencedora ha estat Sofia Garrido amb "International Flight". A l'Escola Sant Jordi, per la seva part, Clara Sayols s'ha endut el premi amb "A normal day in my life" i al Centre Prats de la Carrera Noemí Rubau amb "No thanks, I don't like tea". Pel que fa als alumnes de 1r de Batxillerat, Liliu Martínez ha guanyat a l'IES Baix Empordà amb "My uncle's unforgettable introduction to the family" i Lídia Torrecillas amb "A brief idiot's guide to today's world". 

Els organitzadors estan molt satisfets amb el nivell mostrat al certamen. Segons han fet saber els membres de la Fundació preveuen celebrar una setmana dedicada a la literatura anglesa durant el mes de juliol a Palafrugell. Els reconeixements han estat lliurats per part de l'alcalde, Josep Piferrer, la regidora d'Educació, Núria Aupí i la presidenta de la Fundació Tom Sharpe, Montserrat VerdaguerComentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat