La Lan Party de Palamós recupera l’activitat dos anys després

Palamós

Data: 04/09/2022

La Nau dels 50 metres de Palamós va tornar a acollir dos anys després la Lan Party. En la seva sisena edició l'espai oferia la possibilitat de jugar amb diferents consoles com la Play Station 5, la Xbox Series i diferents màquines retro. També hi havia una zona per poder connectar-se a la xarxa amb l'ordinador i jugar connectat a internet. 

Portar el teu ordinador i connectar-te a la xarxa o jugar amb les diferents consoles que hi havia a la sala. Aquesta era la proposta de la Lan Party Palamós, que tornava dos anys després d'aturada i volia recuperar l'activitat a la nau dels 50 metres. L'indret estava repartit en dos espais diferents: la zona Lan per jugar connectats a la xarxa i una altra zona per poder jugar i provar els jocs més populars de la cultura gamer.

Alguns dels jocs que es podien veure a la Lan Party eren el Fifa, el Fall Guys i el Fortnite. Grans i petits van tenir l'oportunitat de jugar plegats als diferents videojocs, a banda de gaudir de màquines retro amb jocs com el Pac Man.

L'esdeveniment busca trencar el topic que els videojocs estan destinats a la població jove, demostrant que tothom pot trobar el seu joc.

La zona Lan comptava amb un espai per a 100 jugadors que, individualment o en grup, es connectaven a la xarxa per jugar al mateix joc. Un espai que es va omplir sobretot divendres i dissabte, complint amb les expectatives de l'organització, que va rebre una bona resposta dels visitants.

De cara la pròxima edició, esperen poder atraure gent nova a la fira i tornar a enganxar la dinàmica d'anys anteriors.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat