Presenten a Calonge el manual 'Dimensión socio-cultural del turismo'

El Castell de Calonge ha acollit la primera de les presentacions del manual 'Dimensión socio-cultural del turismo'. Una guia inèdita impulsada per la Càtedra de Gastronomia, Cultura i Turisme Calonge i Sant Antoni, que té per objectiu ajudar als estudiants a entendre l'impacte del turisme al segle XXI.

'Dimensión socio-cultural del turismo' és un nou manual de 652 pàgines impulsat per la Càtedra de Gastronomia, Cultura i Turisme Calonge i Sant Antoni que reuneix la visió del turisme de 30 professors d'universitats de Catalunya, la resta de l'Estat Espanyol i Llatinoamèrica des d'una vessant social i cultural.

Els autors, que són antropòlegs, filòsofs, geògrafs o historiadors, analitzen des d'una mirada crítica i transversal les característiques socioculturals principals que comprèn l'activitat turística, propiciant el debat, la discussió, la reflexió i el pensament crític.

La guia és, per tant, un recull de diferents aportacions acadèmiques que defineixen i expliquen el turisme com un fet social rellevant del segle XXI.
El manual s'ha presentat en primícia al Castell de Calonge. Més endavant es donarà a conèixer en altres punts com Barcelona, Madrid, Argentina i Colòmbia.

El document va destinat als estudiants, però estarà disponible per tothom, només en format digital. Es pot trobar dins l'apartat de la càtedra de gastronomia, cultura i turisme a la web de la UdG.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat