La 'pitjor mare del món' anima a pares i mares a assumir que no són perfectes

Palamós

Data: 09/03/2018

'La pitjor mare del món' va protagonitzar el primer dels tres dies de les Jornades d'Educació i Família de Palamós. Amb un humor desenfadat l'escriptora Anna Manso va parlar de l'experiència de la maternitat i va fer una crida a assumir que pares i mares no són perfectes ni ho han de ser.

Les Jornades d'Educació i Família de Palamós arriben a la quinzena edició amb tres sessions per debatre al voltant de l'educació i la relació entre pares, mares i fills i filles, al Teatre La Gorga.  Anna Manso va inaugurar l'activitat tot reclamant una paternitat i maternitat més relaxades.

La xerrada d'Anna Manso va repassar amb ironia i humor els tòpics de la maternitat i va fer esclafir de riure el públic de La Gorga, al mateix temps que reflexionar. Manso va cridar a deixar de banda el sentiment de culpa tot assumint que la perfecció no existeix i prendre's amb humor les mancances pròpies.

L'escriptora, mare de tres fills que anomena MECS (Menors d'Edat a Càrrec) va explicar que una conseqüència del perfeccionisme és la hiperprotecció.

La propera sessió de les jornades serà amb el psicopedagog Daniel Gabarró, el 15 de març. I la darrera, el dia 22, comptarà amb la mestra i psicopedagoga Elena Martínez.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat