Palamós dona la benviguda a l'estiu amb un concert d'havaneres

Palamós

Data: 22/06/2023

Palamós ha donat la benvinguda a l'estiu amb el tradicional concert d'havaneres a càrrec del grup Port Bo a l'esplanada del port. A part del concert, també s'ha presentat el programa d'activitats estivals que ofereix el Museu de la Pesca en aquesta època de l'any.

Palamós ha tornat a celebrar la Primera Nit d'Estiu amb un concert d'havaneres del grup Port Bo a l'esplanada del port, amb l'objectiu doble de donar la benvinguda a l'estiu i de presentar el programa d'activitats del Museu de la Pesca per a aquest període de l'any.

El trío format per Josep Nadal, Lluís Bofill i Xavi Jonama, ha interpretat diverses cançons, tant temes de recent composició com també els temes clàssics.

Aquest esdeveniment serveix també per presentar l'extens programa d'activitats estivals que ofereix el Museu de la Pesca, el qual inclou tallers, visites guiades, cursos de cuina per a petits i grans, recorreguts i excursions, entre moltes altres propostes.

A banda de donar valor a la cultura del peix, també s'aposta per impulsar i donar a conèixer el patrimoni històric local com el Castell de Sant Esteve o el Poblat Ibèric de Castell.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat