40 empreses exposen a Expohàbitat aquest cap de setmana

40 empreses exposen a Expohàbitat aquest cap de setmana
Calonge i Sant Antoni

Data: 22/03/2018


 El Palau Firal de Sant Antoni acull aquest cap de setmana la cinquena edició d’Expohàbitat. Després de l’èxit de l’edició 2017, i escoltant la petició de la major part dels expositors que apostaven perquè aquesta fira fos anual enlloc de cada dos anys, la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni impulsa una nova edició d’aquest esdeveniment que vol ser un punt de trobada de tots els serveis vinculats a la llar.
 
Enguany la fira obrirà el dissabte 24 i diumenge 25 de març de les 10 del matí a les 8 del vespre i els visitants hi podran trobar 40 empreses que ofereixen serveis i productes relacionats amb la llar, des de serveis de lloguer i gestió immobiliària, jardineria, reformes, piscines, fins a mobiliari i decoració, entre d’altres.
 
A banda de les empreses expositores, durant els dos dies d’Expohàbitat també s’han organitzat diverses activitats complementàries. Així, dissabte tindrà lloc una xerrada sobre el compostatge casolà, a càrrec de Diana Lledó, una sobre energies renovables i alternatives, a càrrec de l’ambientòleg Jofre de Febrer i una tercera sobre les cooperatives de treball que oferirà l’Ateneu Cooperatiu Terres de Girona.
 
Diumenge les activitats continuaran amb una xerrada sobre noves tecnologies per a les immobiliàries, a càrrec d’Albert Miravet de l’empresa Geosupport, un taller sobre jardins verticals amb Marc Montoliu i una altra sobre els nous agents immobiliaris, a càrrec de MichelPaschoud de l’empresa Easybrava. Tancarà el cicle de xerrades la cooperativa Sostre Cívic, que explicarà què són i com funcionen les cooperatives d’habitatge.  
 
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat