L'Ajuntament de Sant Feliu destina 90 mil euros en actuacions de millora a les escoles

INTERVÉ: Salvador Calabuig, regidor d'ensenyament

Les escoles i centres d'ensenyament de Sant Feliu de Guíxols ja ho tenen tot a punt per iniciar un nou curs escolar. Al llarg de l'estiu, s'han estat realitzant tota mena d'obres de millora per tal d'arribar amb totes les condicions necessàries al dia 13 de setembre. Un any més, l'Ajuntament de la ciutat ha destinat entre 90 i 100 mil euros a aquestes actuacions de millora, que enguany han estat més d'una quinzena.

A l'Escola Baldiri i Reixach és on més actuacions s'han portat a terme enguany. A més de l'ampliació de l'alarma, a l'edifici de primària s'hi han substituït puntualment les finestres, han instal·lat baranes al passadís i a l'accés a les aules, i pel que fa al pati, s'hi han dut a terme diverses actuacions, entre elles la formació d'un sorral.

L'Escola Gaziel ha comptat amb la instal·lació de cortines a l'aula SIEI i a la Biblioteca, així com s'ha dotat d'una nova escomesa d'aigua.

A l'Estació, s'ha pavimentat l'entorn de la pista poliesportiva i adequat la sortida del gimnàs, a més de subministrar noves papereres al pati.

A l'Escola Ardenya s'ha millorat la tanca del bosquet, mentre que a l'escola Bressol Oreneta s'hi han renovat les llums i les tanques de fusta de separació del pati.

Pel que fa al Centre Cívic de Vilartagues, s'ha dotat d'una instal·lació informàtica a l'aula del PFI-PTT Guíxols-Vall d'Aro i s'han posat cortines a les aules del Centre de Formació d'Adults.

Una altra actuació ha estat l'adequació de l'espai educatiu dels Safareigs del Puig.

A més de les inversions, des del Servei de Manteniment de Ciutat es duen a terme actuacions de manteniment a tots els centres al llarg de l'estiu i durant el curs escolar.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat