#GuíxolsFlorsAtHome tanca el concurs amb prop de 400 propostes

INTERVÉ: Núria Cucharero, regidora d'Esdeveniments de ciutat de Sant Feliu de Guíxols

La primavera és sinònim de Guíxols Flors a Sant Feliu. Ni el confinament ha pogut amb 67 anys d'aquest certamen popular de jardineria i aquest dijous es va tancar la participació de la primera edició digital de 'Guíxols Flors at Home' amb la participació de prop de 400 propostes.

Per competir s'havia de fer una presentació no professional de flors o plantes a través d'una màxim de tres fotos que s'enviaven al mail o whatsapp facilitat per l'Ajuntament o utilitzant l'etiqueta #guixolsflorsathome a les xarxes socials.

Una de les sopreses donades per la novetat de la versió virtual del concurs és que ha variat la proporció de participació en les diverses categories. Plantes que abans eren més difícils de presentar pel seu format ara han pogut ser inscrites només prement el botó de la càmera de fotos. 

Hi haurà tres premis per cada una de la desena de categories possibles de Guíxols Flors i s'anunciaran durant la setmana que ve. Els obsequis es donaran en un acte públic quan torni a ser possible trobar-se. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat