Ja hi ha data per les inscripcions als casals d'estiu de Castell-Platja d'Aro

Ja hi ha data per les inscripcions als casals d'estiu de Castell-Platja d'Aro
Les regidories d’Esports, Infància i Joventut; i de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro ofereixen quatre propostes d’activitats d’estiu d’educació en el lleure per a infants i joves. Les activitats es concentren de dilluns a divendres, del 2 de juliol al 31 d’agost (i el Casal d’Estiu del 25 de juny al 7 de setembre): Casal d’Estiu per a infants de 3 a 12 anys amb nou horari només de matins; Casal Esportiu per a vailets de 8 a 15 anys; el nou Casal Jovestiu per a noies i nois de 13 a 16 anys; i el Casal Tecnològic per a joves de 12 a 16 anys, que amplia oferta a tot l’agost. Els participants gaudiran de l’acompanyament i suport educatiu d’un ampli equip de monitores i monitors.

Les inscripcions per a empadronats al municipi són del 9 al 20 d’abril, en línia o bé presencialment de dilluns a divendres (10-13 h): Casa Lila de Platja d’Aro (Casal d’estiu), Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro (Esportiu i Jovestiu) i a l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament  Tecnològic). I si hi ha disponibilitat, per a no empadronats del 25 al 30 d’abril (Esportiu i Tecnològic) i el 30 i 31 de maig (Casal d’Estiu i Jovestiu). Les places són limitades i es mantenen els mateixos preus que l’any anterior. Simultàniament es poden sol·licitar les beques municipals per al Casal d’Estiu i el Jovestiu adrecades a les famílies empadronades i amb residència efectiva al municipi (les d’origen estranger amb permís de residència legalitzat)
i amb ingressos per càpita de la unitat familiar no superiors al 50% d’una renda anual de l’IPREM (la concessió s’efectuarà atenent a criteris socials, de risc per als infants i econòmics).

Casal d'Estiu només en horari de mati

El Casal d’Estiu s’adreça a infants de 3 a 12 anys (nascuts 2006-2014). L’oferta de juny i setembre es concentra a la Pineda de Riuet de Platja d’Aro (9-14 h), però sense servei de menjador. L’activitat de juliol i agost té doble seu: la mateixa pineda, i l’Institut Ridaura de Castell d’Aro, amb la possibilitat de servei de menjador, també per dies esporàdics. A diferència d’anys d’edicions anteriors, enguany no s’ofereix horari de tarda i el menjador finalitza a les 16 h. Les inscripcions són per mesos (juliol i/o agost) o per setmanes (darrera de juny i/o primera de setembre). S’hi fan sortides a la platja, piscina, jocs d’aigua, bicicletades, gimcanes, jocs, tallers de plàstica i altres activitats relacionades amb un centre d’interès.

Tastets d'esports aquàtics, d'exterior i de pista

El Casal Esportiu s’adreça a noies i nois de 8 a 15 anys (nascuts 2003-2010), es desenvolupa els matins (9-14 h), majoritàriament a l’aire lliure amb activitats a l’entorn del mar i en el medi natural, i també al Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro i a la Sala Polivalent de Castell d’Aro. Ofereix la possibilitat de practicar i descobrir un ampli ventall d’esports adients segons l’edat: aquàtics (vela, caiac, snorkel, pàdel surf o bateig subaquàtic), d’exterior (volei platja, bicicleta tot terreny, senderisme o tennis) o de pista (bàsquet, handbol, bàdminton o corfbol). Inscripcions per mesos.

 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat