Alumnes de l'Escola Sant Jordi participen en la competició de robòtica VEX Spain

Palafrugell

Data: 11/03/2022

Alumnes de l'Escola Sant Jordi han participat en la competició de robòtica VEX Spain. Els quatre grups van assistir al torneig regional i nacional i van obtenir bons resultats i el reconeixement dels jutges als estudiants de l'extraescolar de robòtica. Tots valoren l'experiència i l'aprenentatge.

Diversos alumnes de l'escola Sant Jordi de Palafrugell han participat aquest any a la competició de robòtica VEX Spain. Contents dels bons resultats obtinguts, mostren el treball realitzat durant el curs a la resta d'alumnes de l'escola que ho observen amb determinació i orgull.

Fa anys que el centre aposta per la formació de robòtica, obligatòria a primària , optativa a secundària i com a projecte de recerca a quart d'ESO. Fins i tot hi ha una activitat extraescolar. Enguany, després de dos anys aturats per la pandèmia, han recuperat les activitats tecnològiques amb molta força. Es tracta d'una manera diferent de treballar  valors dins del grup i potenciar l'emprenedoria.

En total van ser quatre equips de l'escola que van participar en el torneig regional a Girona i amb bons resultats es van classificar per compatir al torneig nacional a Barcelona. Des del setembre que han treballat per construir el seu robot adaptat al repte que els demanaven.

Una experiència que més que el resultat valoren l'aprenentatge i els coneixements compartits. Animen a altres companys i companyes a participar-hi. I amb aquestes ganes i motivació ara els tocarà seguir fent feina per afrontar nous reptes.


 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat