Xocolata amb xurros per començar el 2022

Intervé: David Jofre, propietari de la Xurreria Jofre

Hi ha poques maneres de començar millor l'any que amb una xocolata amb xurros i a Platja d'Aro ho saben. És per això que el primer dia de l'any va suposar molta feina per les xurreries del municipi que van veure com la clientela s'hi apropava durant tot el dia. Un esmorzar especial que ja comença a ser un fixe l'u de gener.
.
Un bon inici de 2022 que ha seguit la mateixa línia que la primera setmana de vacances de Nadal que ha portat clientela als establiments locals. També és important la confiança del client i el fet de saber que el local obre 365 dies l'any. Una confiança que, acompanyada pel bon dia, va fer que l'u de gener es traduís en llargues cues durant matí i tarda. A més, el fet de ser un dia festiu va comportar grans concentracions de clientela a les hores puntes.

Fos per menjar a la terrassa o per emportar, la població ha volgut gaudir de la xocolata amb xurros aquest primer cap de setmana de 2022. Uns dies que han de servir per fer bona la segona setmana de Nadal per començar el nou any amb força.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat