La Creu Roja ajuda als Reis d'Orient a entregar regals a 188 infants de la Vall d'Aro

La màgia dels Reis d'Orient sovint no arriba a totes les llars, més encara en temps de pandèmia i crisi econòmica. Per això, la Creu Roja en col·laboració amb diversos ajuntaments ajuden Melcior, Gaspar i Baltasar a què cap infant es quedi sense el seu regal.

En el transcurs d'aquest dilluns la Creu Roja ha repartit els presents a 103 famílies, els quals arribaran durant la nit del 5 de gener a 188 infants de Santa Cristina d'Aro, Sant Feliu de Guíxols i Castell-Platja d'Aro.

I és que enguany, la pandèmia i la crisi adjacent ha fet augmentar la sol·licitud de joguines entre les famílies amb una situació econòmica més precària. Si l'any passat Creu Roja de la Vall d'Aro va repartir 658 regals, aquest any la xifra ha escalat fins als 940.

En concret, les joguines arriben a l'entitat a través de donacions i se'n reparteixen 5 per cada infant. Tot seguit, és la feina d'una desena de voluntaris, els quals classifiquen, empaqueten i finalment, reparteixen els presents a les famílies escollides pels Serveis Socials.

Arreu de Catalunya es calcula que el 26% de les llars amb fills dependents es troba en risc de pobresa. Xifra que ha augmentat en els últims cinc anys.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat