L'associació Emporderats organitza la primera caminada per famílies

El passat dissabte va tenir lloc la primera sortida organitzada per Emporderats. Una passejada pel camí de ronda i un dinar de germanor perquè les famílies del col·lectiu LGTBI tinguin un punt de trobada on compartir les seves vivències.

L'associació Emporderats, conjuntament amb l'Associació de famílies LGTBI de Barcelona, va organitzar la primera sortida LGTBI a Castell-Platja d'Aro i S'Agaró. En un ambient festiu i familiar, l'entitat vol fomentar diverses trobades per aconseguir que les famílies del municipi i la comarca puguin conèixer-s i compartir les seves experiències.

La jornada va començar al Parc de Sant Ramon de s'Agaró. Un cop va arribar tothom, les famílies van iniciar la caminada cap al camí de ronda amb l'opció de banyar-se a la platja. Per acabar, els assistents van dinar plegats i es van organitzar tallers pels més petits de la casa com activitats de pintura de cares i jocs pel parc. Tot per fomentar un ambient reivindicatiu amb esperit de festa.

L'entitat Emporderats va néixer fa un any i ha portat a terme una diagnosi del col·lectiu a la comarca. També han participat en diferents xerrades i activitats dels diferents municipis, però saben que encara queda feina per fer.

És per això que activitats com la d'aquest dissabte són necessàries per guanyar visibilitat per aconseguir que el moviment continuï creixent.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat