La problemàtica de la cala Belladona i l'accés de gossos s'estanca

Segons el grup SOS Belladona, la problemàtica de convertir la cala en un espai habilitat per a gossos, sembla que s'ha estancat. La plataforma, que va anunciar accions per aturar una decisió que qualifiquen d'arbitrària il·legal i electoralista, comenten que encara no s'ha obtingut cap resposta per part de les entitats públiques i Ajuntaments.

Veïns de Platja d'Aro i Calonge es mostren contraris al fet que la cala Belladona sigui una platja per a gossos. És per això que han format l'associació SOS Belladona. El grup de la Plataforma creu que hi ha altres espais que poden ser una platja per a gossos i que la Belladona s'ha de preservar pel seu valor ambiental i ecològic, ja que és una de les poques platges verges al territori.

També consideren que la platja no ha de ser per a gossos perquè l'indret és de difícil accés per les tasques de neteja . A més, argumenten que el procediment dels ajuntaments és il·legal i que no han tingut accés als criteris pels quals s'ha arribat a la decisió.

De fet, des de l'entitat han fet sol·licituds d'accés a la informació pública als dos ajuntaments perquè els hi lliurin tota la informació, de la mateixa manera que també l'han sol·licitada al Departament de Territori. De moment, però, segons SOS Belladona, les últimes novetats, és que encara no s'ha obtingut cap resposta.

Tot i que des dels Ajuntaments es defensa la legalitat del procés i que actualment ja s'està treballant en l'actualització de l'ordenança municipal, per part de SOS Belladona, consideren que aquesta és una decisió arbitrària i electoralista i anuncien que continuaran amb mobilitzacions per aturar la decisió.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat