Una cinquantena de dones graven "Un violador en tu camino" a Palafrugell

Una cinquantena de dones graven
Palafrugell

Data: 17/02/2020

El passat dissabte, mig centenar de dones van participar en la gravació, de la versió en català, de la cançó i performance "Un violador en tu camino" a Palafrugell. L’acte, al que hi van assistir dones de totes les edats, va estar organitzat per l'Espai Dona de Palafrugell i l’àrea de Joventut de l’Ajuntament. La trobada va tenir molt bona rebuda i un públic nombrós va animar a les participants des dels voltants de la plaça de Can Mario.

La cançó creada pel col·lectiu feminista Les Tesis de Valparaíso, a Xile, està ja considerada com un himne de denúncia a la violència masclista i al patriarcat.

El vídeo de la performance de Palafrugell es presentarà entorn el 8 de març, Dia Internacional de les Dones. Per aquesta data, l’Espai Dona prepara també un munt d’activitats entre les que destaquen el III Sopar de Dones, que tindrà lloc divendres 6 de març a 2/4 de deu a La Pedrera, i la VIII Viquimarató de Dones de Palafrugell, centrada enguany en les dones de l’àmbit educatiu, el dissabte 7 de març a les deu del matí a l’Arxiu Municipal.  

Agenda d’activitats amb motiu del Dia Internacional de les Dones:

- Dimecres 4 de març, Contes per la igualtat, a càrrec de Meritxell Yañez i dirigits a infants a partir de 3 anys; a 2/4 de 6 de la tarda a la Biblioteca.

- Divendres 6 de març, III Sopar de Dones Cada dia és 8 de març, a 2/4 de 10 del vespre a la Pedrera (plaça 11 de setembre, 11). És una vetllada oberta a tothom on cadascuna de les persones assistents porta alguna cosa de menjar per compartir.

- Dissabte 7 de març, VIII Viquimarató dones de Palafrugell: Dones de l’àmbit educatiu, incorporació de continguts a la Viquipèdia sobre dones vinculades al món educatiu de Palafrugell, a les deu del matí a l’Arxiu Municipal.

- Dissabte 7 de març, ruta guiada Dones del suro: artesanes i obreres, a càrrec de Sandra Bisbe, a 2/4 de 6 de la tarda al Museu del Suro. - Dilluns 9 de març, taller El camí del plaer, dirigit a dones majors de 18 anys, a les 8 del vespre a Can Genís.

- Dimecres 11 de març, taller d’Autoprotecció, de 2/4 de 10 del matí a les 12, a la sala polivalent de l’Estadi Municipal. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat