El desè Flors i Violes, nocturn i multitudinari

Palafrugell

Data: 06/05/2019

INTERVÉ: Sílvia Beleña, gerent de l'Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell

El Flors i Violes tanca la seva desena edició amb diversos milers de persones visitant els carrers de Palafrugell entre el divendres, el dissabte i el diumenge. Tant l'Institut de Promoció Econòmica com els comerciants asseguren que, sobretot dissabte i diumenge, els carrers, espais i establiments de la vila es van veure plens com pràcticament mai en la història del certamen. 

Part de l'èxit ha estat l'ampliació de l'oferta cap a la franja nocturna amb el primer Flors i Violes Nit. Els carrers del centre de Palafrugell han brillat amb instal·lacions lumíniques i interactives, espectacles de llum i han tingut com a plat fort un mapping a la façana del Centre Fraternal de Plaça Nova que es va anar repetint les nits de divendres i dissabte. Molts visitants van coincidir en aquesta proposta com la seva favorita. Flors i Violes Nit era una aposta nova i l'organització sospita que ha arribat per quedar-se. 

La cinquantena d'espais decorats i les prop de dues-centes activitats del programa relatives a totes les disciplines artístiques han fet que no hi hagués ni un segon de treva en tot el cap de setmana. Ha estat possible gràcies a la programació que es fa conjuntament des de la direcció del festival i la iniciativa particular dels negocis. 

Flors i Violes ha viscut una edició amb molta concentració d'actes i públic marcada per un calendari més curt que en edicions passades, en caure el festiu de l'1 de maig lluny del cap de setmana. A més, com tampoc ha estat habitual els darrers anys, la pluja va marxar el divendres a la tarda abans de la inauguració i mai no ha suposat un impediment. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat