Platja d'Aro activa mesures preventives davant la previsió de fortes pluges

Platja d'Aro activa mesures preventives davant la previsió de fortes pluges
Davant la previsió de fortes pluges acompanyada de fort onatge en un període de 24 hores entre el dimarts 3 desembre i el dimecres 4 de desembre de 2019, s’activen diversos mecanismes preventius i es fan tot un conjunt de recomanacions a la ciutadania:


Mesures preventives

Tancament i prohibició d’accés al Passeig Marítim, camins de ronda i cales de la façana marítima a partir de dimecres 3 de desembre a les 16 h.

Obertura, neteja i senyalització d’embornals de les zones fàcilment inundables; i posta a punt dels sistemes de bombeig.


Recomanacions

Cal respectar i acatar tots els indicatius, senyals i avisos d’emergència.

Cal extremar les precaucions en els accessos i estacionaments a soterranis, i també reduir al màxim el trànsit de vianants i de vehicles en vies inundables.

Circuleu a poca velocitat ja que hi pot haver embornals oberts i també per evitar danys a tercers a partir de l’efecte onada de l’aigua.

Eviteu apropar-vos a rius, torrents i rieres, ja que poden tenir crescudes sobtades del curs de l’aigua, i no hi estacioneu vehicles.

Adoptar mesures preventives en habitatges, comerços i serveis situats en plantes baixes i/o que tinguin plantes semisoterrades o soterrades.

En cas des situacions d’averies d’enllumenat públic o particular cal adreçar-se a Enllumenats Costa Brava · T 900 365 724.

Per a qualsevol situació de risc o d’emergència adreceu-vos a la Policia Local de Castell-Platja d’Aro · T 972 825 777 o truqueu al 112. Conserveu la calma, els serveis s’atendran per ordre d’emergència.

Estigueu alerta a la previsió meteorològica i als avisos, recomanacions i consells d’autoprotecció que s’ofereixen des dels mitjans de comunicació i també des dels canals d’informació de l’Ajuntament i de la Policia Local.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat