Últimes hores per comprar sort pel sorteig de la Loteria de Nadal

Intervenen: Ferran i Paquita, Loteries Carmen Platja d'Aro

El cava ja es refreda a la nevera i el 'tic tac' del compte enrere retrona amb força. Queden poques hores pel 22 de desembre, dia assenyalat al calendari somiadors que creuen en un cop de sort els pot canviar la vida. Fins a 4 milions d'euros per dècim estan en joc al sorteig de la loteria de Nadal d'aquest dissabte al Teatre Reial de Madrid i ja fa sis mesos que Loteries i Apostes de l'Estat està sembrant sort amb les vendes de butlletes perquè algun número floreixi de forma milionària. 


Peticions especials

Des de les administracions afirmen que el 18 per l'any actual, i el 13 per morbo, han estat les terminacions més buscades d'un any en què les vendes seran iguals o un xic superiors a l'anterior. Tot i això, atenció els despistats perquè hi ha temps per comprar fins divendres al vespre. Les peticions, són infinites, des d'una data de naixement o casament, fins a un número somiat. 

Tanta és la il·lusió de qui compra sort, com la de qui en reparteix. Des de les administracions de loteria somien en repartir algun premi suculent entre els seus clients més fidels i veïns en un dels sortejos més especials de l'any per l'impacte dels premis. 


Bona convivència entre sortejos 

Els qui venen loteria de Nadal consideren que juguen en una lliga diferent que la Grossa i que no es fan competència. Apunten que la loteria catalana té encara poca capacitat especialment per les entitats que busquen recollir i repartir a l'engròs.
 
Les administracions abaixaran persianes aquest divendres a les 9 del vespre. Després, la pilota caurà a la teulada dels nens del col·legi de Sant Ildefons, que hauran d'afinar les seves veus per obrar el miracle. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat