Santa Cristina viu la 38ª Festa de la Gent Gran

INTERVÉ: Xevi Figueras, regidor de Festes

Santa Cristina d'Aro ha tornat a viure una celebració esperada per un gran nombre de cristinencs i cristinenques: la 38ª Festa de la Gent Gran, que ha reunit al voltant de 300 persones al pavelló municipal.

La jornada ha començat a l'església, amb la benedicció del terme i missa amb l'acompanyament de la Coral Santa Cecília. Després s'ha anat al pavelló on hi actuava el Gospel d'Aro, abans del gran dinar, culminat amb soretig de regals i ball del conjunt Chapó.

L'Ajuntament convidava a dinar a  tots aquells jubilats empadronats al municipi, així com els seus cònjuges i acompanyants, en cas de ser persones dependents. Un any més ha estat possible gràcies a un important desplegament de voluntaris que volien homenatjar, d'aquesta manera, a tota aquella gent que tant ha fet per Santa Cristina. 

L'anècdota de la data la deixa el fet d'haver coincidit amb les eleccions generals. L'Ajuntament va haver de consultar a la Junta Electoral si li permetia celebrar la festa sense que s'interpretessin possibles motivacions electoralistes. Tot i això, com sempre, la jornada de retrobament que és la Festa de la Gent gran ha pogut tirar endavant sense problemes. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat