El mercat de Sant Feliu recupera l'afluència d'abans de la pandèmia

Aquest any, després de les conseqüències que la Covid-19 va provocar als comerços i mercats, el mercat de Sant Feliu de Guíxols ha aconseguit recuperar l'afluència i les vendes per part dels clients com passava abans de la pandèmia. 

El mercat de Sant Feliu de Guíxols ha recuperat l'afluència de clients d'abans de la pandèmia. Des del sector reconeixen que el mercat és un atractiu per a la gent de fora, ja que es tracta d'un punt on els turistes acaben anant i és un element potenciador de la ciutat. Actualment, el mercat serveix com a motor postpandèmia perquè s'ha après a valorar més el producte de proximitat i és el gran espai dels aliments de quilòmetre zero

Un dels objectius que les entitats relacionades amb el mercat busquen ara que les condicions són molt millors, és aconseguir que l'afluència de visitants sigui alta durant tot l'any i no se centri només en els tres mesos d'estiu. A més l'espai també serveix com a element vertebrador de la ciutadania ganxona, que es considera com un punt de trobada per als visitants del municipi però cada vegada més pels turistes.

Sant Feliu ja porta temps intentant incorporar les màximes activitats possibles al mercat per dinamitzar-lo, una d'aquestes activitats va ser la programació de showcookings durant la temporada de la fira del Peix blau ganxó, per tal d'aprofitar un aula que es va ser creada per poder fer demostracions de tota mena al llarg de totes les temporades. 

La regidora de promoció econòmica de Sant Feliu, Sònia Bartumeu, es mostra satisfeta per la resposta positiva que el mercat està aconseguint després d'una de les temporades més dures. 

Des de l'ajuntament de Sant Feliu s'hi destaca la importància que té el mercat per a la ciutat i es mostren satisfets perquè cada vegada hi ha més aposta pels productes i productors de proximitat. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat