Creu Roja Sant Feliu - Vall d'Aro busca sumar nous voluntaris

INTERVÉ: Verónica Lahoya, presidenta de Creu Roja Sant Feliu - Vall d'Aro

Creu Roja Sant Feliu de Guíxols - Vall d'Aro fa una crida a sumar nou voluntariat. Des de l'entitat que treballa en matèria de socors i emergències, gent gran i joventut busquen persones amb ganes de dedicar el seu temps en ajudar als altres. L'objectiu és teixir  una àmplia xarxa de voluntaris per poder organitzar millor els serveis que ofereixen.

Actualment hi ha 103 voluntaris (majors de 16 anys) i 11 afiliats (menors de 16 anys).

Per ser voluntari de Creu Roja només s'ha d'omplir un formulari online, fer una entrevista personal i assistir a una formació bàsica institucional per conèixer els principis de l'entitat benèfica. 

Entre les tasques d'alguns voluntaris hi ha l'acompanyament de la gent gran al metge, acompanyaments a domicili, sortides a passeig amb els usuaris de les residencies, sortides al cinema, un concurs literari per la gent gran, cursos, xerrades, la campanya de joguines solidàries, campanyes mediambientals i d’educació per la salut. Creu Roja també deixa productes de suport com caminadors o cadires de rodesi tenen el servei de Teleassistencia. 

Creu Roja té seu a Sant Feliu de Guíxols però dóna cobertura als 3 municipis de la Vall d'Aro: Sant Feliu, Santa Cristina i Castell-Platja d'Aro. L'entitat, sense ànim de lucre, té a més de voluntaris, tècnics i socis. L'objectiu de Creu Roja és acompanyar i ajudar a les persones més vulnerables. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat