165 càmeres de videovigilància reforçaran la seguretat a Calonge i Sant Antoni

Calonge i Sant Antoni reforça la seguretat al municipi aprovant la contractació d'un servei de videovigilància. La mesura compta amb un pressupost plurianual de gairebé 1,6 milions d'euros i una vigència de deu anys.

Analitzar quins vehicles circulen pel municipi, organitzar de manera intel·ligent els semàfors, coordinar els serveis de videovigilància d'edificis municipals, controlar les vies amb accessos restringits i vigilar els punts més conflictius de recollida d'escombraries. Aquests són els principals objectius pels quals l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha aprovat -en Junta de Govern- la contractació d'un servei de videovigilància que comptarà amb un total de 165 càmeres instal·lades per tot el municipi.

El consistori ha optat per un tipus de contracte pioner. En lloc d'efectuar la compra del nou material, s'ha apostat per contractar una empresa que s'encarregui de la inversió i el manteniment d'aquest, així com proporcioni les dades ja processades.

La mesura compta amb un pressupost plurianual de gairebé 1,6 milions d'euros i tindrà una vigència de deu anys, sempre que l'empresa adjudicatària del servei compleixi amb tots els requisits.

Es preveu que a mitjans d'estiu es puguin començar a instal·lar les noves càmeres i que entrin en funcionament durant el mes de setembre.

D'altra banda, darrerament s'ha augmentat la partida pressupostària de l'àrea de seguretat ciutadana. Això ha permès, entre d'altres, passar de tenir 28 policies en plantilla a ser-ne 35, a més dels reforços per la temporada d'estiu.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat